‘Lekker in je vel met Breda Actief’

Over ons cursusaanbod

Door het jaar heen bieden we voor zowel vrijwilligers van (sport-)verenigingen als vrijwilligersorganisaties verschillende cursussen en trainingen. Ben je benieuwd wat voor cursussen en trainingen er voor jou zijn? Klik dan op bovenstaande links.

Voor wie?

Deelname aan het cursus- en trainingsprogramma is mogelijk voor alle vrijwilligers die actief zijn bij een vereniging, stichting of andere maatschappelijke organisatie die gevestigd of aantoonbaar actief is in de gemeente Breda. Beroepskrachten en vrijwilligers van vergelijkbare organisaties uit andere gemeenten kunnen deelnemen aan een cursus of training, mits er plaats is (vrijwilligers uit Breda hebben voorrang) en tegen betaling van de kostprijs van de cursus of training.

Inschrijving en kosten

Je schrijft je in via het inschrijfformulier op de pagina van het cursusaanbod. Jij en de contactpersoon van de organisatie ontvangen na inschrijving een bevestiging per e-mail. Zijn er onvoldoende inschrijvingen, dan wordt de cursus geannuleerd. Deelname aan het cursusaanbod is gratis, tenzij anders aangegeven.

Annulering 

Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de cursus. Indien de cursist binnen 48 uur voor de startdatum van de cursus annuleert of zonder opgaaf van geldige reden niet aanwezig is - dit ter beoordeling aan Breda Actief, zijn we genoodzaakt je een factuur ter hoogte van de kostprijs van de betreffende cursus te sturen. Bij de cursussen waar dit van toepassing is, staat de kostprijs aangegeven.

Meer informatie

Voor meer informatie lees de voorwaarden voor deelname aan een cursus of training of neem contact op met  (adviseur deskundigheidsbevordering vrijwilligers).


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI