‘Lekker in je vel met Breda Actief’

We stimuleren, adviseren en faciliteren!

Door onze kennis op het gebied van vrijwilligerswerk, sport en bewegen kan jouw organisatie, initiatief, vereniging of jij als vrijwilliger met allerlei vragen bij ons terecht. Ook stimuleren we iedereen in Breda om vrijwilligerswerk te doen én om te sporten of bewegen. 

Advies

Dit doen we onder andere door het aanbieden van diverse adviestrajecten. Daarbij adviseren we niet alleen maar organiseren en leggen we verbindingen. Bovendien geven we onze expertise graag door. Daarnaast kunnen vrijwilligers of nieuwe vrijwilligers natuurlijk ook bij ons terecht! Ook daarin adviseren we je graag.

Cursussen en trainingen

Naast advies voor organisaties bieden we ook cursussen en trainingen om de expertise van vrijwilligers te vergroten. Hierdoor halen vrijwilligers nog meer uit hun vrijwilligerswerk. Ook voor organisaties is dit natuurlijk een enorme plus. Zowel voor vrijwilligersorganisaties als verenigingen kunnen vrijwilligers gratis meedoen.

Beweegonderwijs

Ook op Bredase scholen vind je ons terug. Sportcoaches van Breda Actief bieden daar ondersteuning op door hun expertise te delen op het gebied van beweegonderwijs.

Projecten

Maar daar blijft het niet bij! Het hele jaar door werken we aan verschillende projecten om een ieder te stimuleren om vrijwilligerswerk te doen of te sporten en bewegen.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI