‘Een enthousiaste club mensen! Een betrokken Raad van Toezicht voor Breda Actief’

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van Breda Actief.Van links naar rechts: Anneloes van Wingerden, Jacqueline Bastiaansen, Casper Jacobs, Jos de Hoogh, Moniek Derks.

Casper Jacobs

Casper Jacobs over zijn functie als voorzitter van Breda Actief: “In 2012 werd ik directeur bij Breda Actief: een enthousiaste club mensen. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. Daarom ben ik blij dat ik als voorzitter van de Raad van Toezicht betrokken blijf en mee kan werken om nog meer te bereiken.”

Jos de Hoogh

Jos de Hoogh is een ervaren generalist op het gebied van het openbaar bestuur en daarmee verbonden maatschappelijke organisaties. Na zijn werkzaam leven wil hij zich nu inzetten voor een Breda Actief dat inwoners en verenigingen ondersteunt in hun onmisbare bijdrage aan de leefbaarheid in onze stad.

Jacqueline Bastiaansen

Jacqueline Bastiaansen: “Sport en bewegen en vrijwilligerswerk helpt mensen én organisaties altijd vooruit. Dat maakt Breda Actief nu echt zo’n stichting waar iedereen – jong, oud, arm, rijk – een goed gevoel van krijgt. Daar zet ik mijn eigen kijk en brede ervaring op marketing communicatie dan ook met alle plezier voor in de komende vier jaar.”


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI