Seminar: Vrijwilligers van NU en straks!

Een avond over de veranderingen in vrijwilligerswerk

Dinsdagavond 25 september, aansluitend op de Vrijwilligersmarkt Breda, vindt er voor alle vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen van Breda een seminar plaats. Thema van de avond is: Vrijwilligers van NU en straks! Een avond met pakkende verhalen over veranderingen in vrijwilligerswerk, anders (durven) denken, interessante discussies en leuke ontmoetingen!

Vrijwilligerswerk verandert...

Dat betekent een frisse blik op je organisatie en vrijwilligerswerk. Maar hoe doe je dat? Tussen 19.45 en 22.30 uur krijg je onder leiding van avondvoorzitter wethouder Miriam Haagh kennis en nieuwe ideeën. Hiermee kun je aan de slag in je eigen organisatie.

Programma: Gastsprekers, paneldiscussie en sofasessies

Vanaf 19.15 uur zijn organisaties welkom. Ben je ook aanwezig op de Vrijwilligersmarkt, dan wordt er natuurlijk gezorgd voor een hapje. Geef dit wel even aan bij het aanmelden. Vanaf 19.45 uur gaat het programma van start. Wees op tijd!

Willem-Jan de Gast (Movisie) en David Wijnperle (Kuperus&Co en Doeldenker) nemen je mee in de laatste ontwikkelingen in het vrijwilligerswerk, het aansluiten bij de motivaties van vrijwilligers en het managen van hun talenten. Vervolgens is het tijd voor een paneldiscussie. Miriam Haagh leidt met prikkelende vragen en nodigt ook de mensen in de zaal uit om te reageren en vragen te stellen. Wil je na afloop verder praten met Miriam Haagh, onze gastsprekers en/of de panelleden? Neem plaats op hun sofa en ga in gesprek!

Voor wie?

Voor bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren van (vrijwilligers)organisaties, sportverenigingen en buurt- en wijkinitiatieven in Breda. 

Ben je erbij?

Maximaal 2 personen per organisatie. Er zijn 220 plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden als je erbij wilt zijn.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN.

  

Samen maken we de wereld een beetje mooier, beter en gekker.
Om te beginnen in ons mooi Breda.
Graag tot 25 september!

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI