Ervaar hoe leuk sport en bewegen is!

Breda Actief organiseert Special Heroes binnen het Speciaal Onderwijs sinds 2010. Dit is een sportstimuleringsprogramma waarmee we de kinderen laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en bewegen! 

Ben jij benieuwd wat Special Heroes precies is? Kijk dan dit filmpje:

Tijdens schooltijd

Doe je mee aan Special Heroes? Elke keer leer je een nieuwe sport kennen. Naast de sportcoaches die je al kent, of leert kennen, komt er regelmatig een trainer van een vereniging langs. Zo zijn er bijvoorbeeld trainers van AV Sprint, Klimvereniging Cocon en The Loads langsgeweest. Wil je een keer iets anders proberen? Geef dat dan aan bij de sportcoach op jouw school. Wie weet kunnen ze het voor je organiseren. De volgende verenigingen deden mee aan Special Heroes:

AV Sprint, B.H.V. Push, B.S.V. Boeimeer, Balangrud, Beatyourself, Berens Karate Academy, Beyond Movement,
BredaGym, Breda West Paramedisch Centrum, Dansstudio Djazzle, De Murk Jansen Groep, DJA Zundert, Fabolous Five, Fight4Victory, HSC Jeka, HV Internos, Jeugdcircus Woenzini, Joepie, KC Terda, Klimvereniging Cocon, RKVV Jeka,
SBC 2000, Schaakvereniging de Baronie, Skidome Rucphen, Stichting BAS, Taekwondo Oosterhout, The Loads,
Ulvenhoutse Tennisvereniging, VV Rijen en Wielervereniging Breda.

Leuke verslagen

Sportcoaches  Annelies van der Linden en  maken regelmatig leuke verslagen en foto's van de activiteiten. Klik op jouw school om de verslagen te lezen: Het Kasteel, Breda CollegeHet BrederocollegeDe Koperakker en Koninklijke Visio Breda.

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI