Het Brederocollege seizoen 2014 - 2015

Juni - Bootcamp

Leerlingen van het Bredero College maakten in juni onder schooltijd kennis met bootcamp: een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Eenmaal rennend in het park aangekomen werden allerlei oefeningen gedaan onder leiding van bootcamp instructrice Marleen.

Februari - BMX'en

Voor het Bredero College stond er weer een blok van Special Heroes op het programma. Dit keer maakte de leerlingen kennis met BMX’en, in samenwerking met John van Stichting BikeWize. BMX is een fietssport waarbij je op een kleine fiets een parcours af legt. Op het schoolplein was een rondje uitgezet met verschillende schansjes waarop geoefend kon worden. Daarnaast werd er nog een ‘slome slakken race’ gedaan: wie doet het langst over 10 meter, zonder de grond te raken met je voeten? Aan het einde van de les leerde John ook nog een paar hele leuke trucjes die je op de fiets kunt doen. Het was dus een super geslaagde kennismaking!

Wil je verder gaan met fietsen?
Kom dan op vrijdag 13 en 20 maart van 18.00 uur – 19.00 uur naar de Wielerbaan in Breda, Terheijdenseweg 520. Je kunt hier twee proeftrainingen wielrennen of mountainbiken volgen.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met sportcoach .

 

Hier vind je de leuke updates van het schoolseizoen 2013-2014!


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI