‘We bieden voor ieder wat wils’

Ben jij in beweging?

Je kunt op allerlei manieren sporten en bewegen via Breda Actief. We hebben voor ieder wat wils. Het is vaak gratis of je betaalt er een klein bedrag voor.

Kinderen

Speciaal voor kinderen zijn er gratis sport- en spelactiviteiten in de wijk. Naschool kun je met sportcoaches van Breda Actief allerlei sporten uitproberen. Wil je ook sporten, spelen en bewegen tijdens de schoolvakanties? Geen probleem; dan kun je naar onze X-kids activiteiten. Voor maar twee euro kun je bijvoorbeeld hutten bouwen, freerunnen, meedoen met een voetbaltoernooi en het grote James Bond-spel beleven tijdens X-kids. Ben je nog op zoek naar een sport die bij je past? Doe dan mee met onze sportintroductie cursussen.

Jeugdsportfonds

Wil jij ook structureel sporten maar heb je helaas niet de financiële middelen? Het Jeugdsportfonds vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten, dus jij ook! Klik hier voor meer informatie.

Volwassenen en senioren

Een sport doen die bij je past? Vanaf oktober 2016 kun jij een heel jaar lang meedoen aan sportintroductie cursussen voor kinderen en volwassenen. Voor deze periode vind je hier het aanbod van Bredase verenigingen. Voel jij je beperkt in de mogelijkheden die je hebt om te kunnen sporten of bewegen? Kun je begeleiding gebruiken om sport- of beweegactiviteiten te vinden? Ga dan naar het Sportloket.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI