‘Ik vond het het allerleukst om vlotten te bouwen. Ik wilde zo lang mogelijk op het vlot blijven!’

X-kids; sporten en spelen tijdens de vakanties!

Ben jij een echte avonturier? Houd je van sporten en bewegen of vind je het gewoon leuk om lekker te spelen? Let dan nu op! Tijdens alle schoolvakanties organiseert Breda Actief X-kids, leuke en spannende sport- en spelactiviteiten voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Als het weer het toelaat vindt X-kids plaats in de natuur. Tijdens de kerstvakantie zijn de activiteiten binnen. Jij kunt hier ook aan meedoen! Het is gratis of het kost maximaal twee euro. 

Voor ieder wat wils

Onder begeleiding van onze enthousiaste sportcoaches kun jij bijvoorbeeld vlotvaren, pijl- en boogschieten, touwtrekken of hutten bouwen. Maar ook skeeleren, lasergamen, beachvolleybal en ponyrijden behoren tot de mogelijkheden. Kortom, voor ieder wat wils!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de activiteiten tijdens komende vakanties? Neem dan een kijkje op de activiteitenkalender klik hier of houd onze Facebookpagina in de gaten. Je vindt daar ook spectaculaire foto’s van vorige X-kids-edities. Klik op onderstaande button om je aan te melden! (let op, meld je per kind aan) Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar . We zien je graag bij de volgende X-kids! 

AANMELDEN

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI