‘We zijn nog maar een kleine vereniging, maar met deze adviezen kunnen we hopelijk snel groter worden.’
Victor de Bruin, Floorball Club Breda

Onze Club Coaches staan klaar voor jouw sportclub…

Waarom?

Zowel in onze samenleving als in de wereld van sport en bewegen is verandering de komende tijd bijna het enige wat blijft. Sportclubs zijn ontstaan in een andere tijd en dat vraagt aanpassingen in het huidige informatie tijdperk. Doordat veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, is de basis van de sportclub steeds meer afhankelijk van de wijze waarop in de organisatie continu met verandering wordt omgegaan.

Hoe?

Evenals op het veld scoor je in een team het snelst als je een team samenstelt waarin alle posities goed bezet zijn. In dat team zitten betrokken leden die samen willen werken aan dezelfde ambitie voor de club! Wij coachen teams bij het bepalen van de basis en helpen bij het vormen van jullie eigen doelen en tactiek. Wordt er ‘verloren’ dan steken we de koppen bij elkaar en als er gewonnen wordt gebruiken wij die ‘flow’ om extra stappen vooruit te zetten!

Wat?

Als team heb je een doel nodig, iets waar je samen naartoe kunt werken. Winnen doe je niet alleen. Het is van groot belang dat je een groepje om je heen verzamelt om de gezamenlijke ambitie uit te dragen. Hierbij is het slim om je leden en vrijwilligers eigenaar te maken van de toekomst van je club. Wij helpen jouw club daar graag als volgt bij: 

  1. Je club in balans: strategie bepalen
  2. Het Speelveld: tactiek bespreken
  3. Kansen benutten: samenwerken 

En per gebied staan de volgende Club Coaches voor jullie klaar: 

Noordoost Breda
Robin Meeuwissen
Telefoon: 076 - 523 35 55
E-mail:   

Noordwest Breda
Stephanie Verdoolaege
Telefoon: 06-14061370
E-mail: Zuidoost Breda
Lieke Reinders
Telefoon: 06-14519272
E-mail: Zuidwest Breda
Enzo de Regt
Telefoon: 06-52183821
E-mail:


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI