Wat bieden we jullie school?

Naast het opstellen van een vakwerkplan, het verzorgen van concrete lessen en het inzetten van pakketten van sportmaterialen, zijn er een aantal concrete middelen waar basisscholen gebruik van kunnen maken. Dit staat los van het feit of er wel of geen sportcoach aanwezig is op jouw school.

Actief tijdens de pauze

Zo kun je gebruik maken van de 'Sportkliko'. Een 'echte' kliko gevuld met sportmaterialen en spelkaarten. Door de kliko in te zetten bevorder en stimuleer je het samenspelen, de creativiteit, zelfstandigheid en plezier van bewegen tijdens pauzeactiviteiten.

Pakket aan mogelijkheden

Is er wel een van de sportcoaches van Breda Actief op jullie school, maar wil je meer handvatten? Of heb je juist geen vakdocent rondlopen en kun je op een andere manier hulp gebruiken. Voor dit soort vragen kun je aanspraak maken op ons KIDS Sport project. Het biedt een pakket aan mogelijkheden. Zo krijg je bijvoorbeeld volledig uitgewerkte lessen. Ook kun je gebruik maken, als daar vraag naar is, van clinics die door verenigingen verzorgd worden. Daarnaast organiseren we de Koningsspelen in Breda. Klik hier voor meer informatie over het sportieve festijn. 

Heb je nog vragen over onze rol op jullie school of wat we nog meer voor jullie kunnen betekenen? Neem dan met ons op.

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI