Sporten op school

Onze sportcoaches zijn dagelijks actief op dertig Bredase basisscholen en in de verschillende wijken van Breda. De in totaal veertien sportcoaches hebben allemaal hun eigen gebied en school. Zo weet je altijd precies bij wie jij kunt sporten en bewegen. Ben jij benieuwd welke sportcoach er op jouw school lesgeeft? Kijk dan hier.

Wat doen we

Het kan zijn dat je op jouw school sportcoaches van Breda Actief tegenkomt. Wij ondersteunen jouw groepsleerkracht bij allerlei activiteiten in de gymzaal, op het schoolplein of bijvoorbeeld tijdens de sportdag. Daarnaast nodigen we regelmatig een sportvereniging uit om een clinic te geven. Binnen onze activiteiten maak je kennis met allerlei sporten. Wil jij een keer een sport uitproberen die je nog niet kent? Vraag het. Wie weet kunnen we het voor je regelen.

Tijdens de pauze

Ken jij de Sportkliko al? Dit is een 'echte' kliko waarin allerlei leuke spelmaterialen zitten voor op het schoolplein. Ook vind je hier uitleg van verschillende soorten spelletjes in terug. Heeft jouw school dit nog niet en lijkt het je leuk? Geef dan aan op school. Wie weet staat er binnenkort ook een Sportkliko op jullie schoolplein.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI