‘Ik dacht met mijn beperking nooit aan beweging te kunnen doen. Niets is minder waar. Ik beweeg, voel me fit en energiek!’
Gerard

Bewegen is goed voor iedereen

Ook als je een beperking hebt is bewegen goed voor je. Het maakt je fitter en geeft je een prettig gevoel. Het is gezellig en bovenal leuk om te doen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet je niet goed of en waar dat kan? Er zijn volop mogelijkheden. Het Sportloket helpt je hierbij!

Zoek direct de sport die bij je past!


Het Sportloket, beweegadvies op maat

De gemeenten Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout en Roosendaal werken samen in het Sportloket West-Brabant. Inwoners van West-Brabant met een fysieke /verstandelijke/chronische beperking kunnen terecht bij het Sportloket voor het vinden van geschikte sport- of beweegactiviteit. De adviseurs van het Sportloket hebben in kaart gebracht waar en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Bovendien hebben zij kennis en ervaring met verschillende soorten beperkingen. Iedereen kan namelijk sporten, ook al zijn je mogelijkheden beperkt. Samen met jou gaan we de uitdaging aan!

Wil je meer informatie over het Sportloket West-Brabant? Of ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de regio? www.sportloketwestbrabant.nl

Beweeg je ook mee?

Wil je graag meer bewegen en wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Janine van Gurp adviseur van het Sportloket via of bel 076 523 35 55.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI