Vrijwilligersmarkt Breda

Podium voor mooi werk

Heel veel inwoners zetten zich dagelijks in om van Breda een nog mooiere plek te maken. Wil jij je passie volgen, dingen mogelijk maken, je hart laten spreken, nieuwe mensen ontmoeten, plezier hebben, betrokken zijn, aandacht schenken…? Kom dan samen met je familie, vrienden en buren naar de Vrijwilligersmarkt Breda!

De Vrijwilligersmarkt Breda vindt plaats op dinsdag 25 september van 16.00 tot 19.00 uur in het Chassé Theater, de huiskamer van Breda. 

MELD JE HIER AAN ALS DEELNEMER

Programma

Je kunt persoonlijk kennismaken met 90 verschillende organisaties uit kunst & cultuur, natuur & milieu, goede doelen & samenleving, sport & recreatie, zorg & welzijn en kennis & leren. Deze organisaties zijn op zoek naar mensen die vrijwillig iets willen doen: éénmalig of langer, met hoofd of met handen… Er zit altijd iets voor jou bij! 

Ook kun je gratis een interessetest doen en advies inwinnen.

Weet je nog niet welk vrijwilligerswerk bij je past of waar je naar op zoek bent? Meld je dan aan voor een speeddate en ga in gesprek met verschillende organisaties. Er zijn vier speeddaterondes:

  • 16.15 - 16.45 uur
  • 17.00 - 17.30 uur
  • 17.45 - 18.15 uur
  • 18.30 - 19.00 uur

Voor deze speeddates kun jij je al vooraf inschrijven: schrijf je hier in

Benieuwd welke organisaties er allemaal zijn? Hier vind je ze terug! 

Open Deur Route

Lukt het niet om te komen en ben je nieuwsgierig welke leuke vrijwilligersorganisaties er in Breda zijn? In de periode van 1 tot en met 10 oktober zetten een aantal organisaties hun deur voor je open. 


Programma Open Deur Route

 

Aanmelden als bezoeker

Ook als je niet mee wilt doen aan de speeddates kun jij je alvast registreren als bezoeker van de Vrijwilligersmarkt Breda:

MELD JE HIER AAN ALS DEELNEMER

Ben jij er bij? Houdt dan ook het Facebook-evenement in de gaten en geef aan dat ook jij aanwezig bent op de Vrijwilligersmarkt Breda.

FACEBOOK EVENEMENT

 

Meer informatie voor bezoekers en organisaties 

Aanmelden als organisatie is helaas niet meer mogelijk.
Heb je vragen over de Vrijwilligersmarkt Breda? Neem dan contact op met Maj-Britta de Ruiter:   of 06-55 18 74 78.

Wil je meer weten over de vorige editie?

Vrijwilligersmarkt Breda - 28 september 2017 

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI