Vrijwilligersmarkt Breda: 25 september

Podium voor mooi werk

Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligerswerk in gemeente Breda. Dinsdag 25 september 2018 staat in het teken van (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Hier leer je elkaar nog beter kennen. Wij bieden mooi werk een podium in het Chassé Theater.

Van ontmoetingen tussen (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, interessetests, adviesgesprekken tot speeddates, tijdens de Vrijwilligersmarkt kan het allemaal. Het is de kans om elkaar te leren kennen, om te oriënteren en om te groeien. Een Bredaas feestje voor al die schitterende vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. 

Programma

Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op dinsdag 25 september in het Chassé Theater.

Op deze dag staan (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties centraal. De online vacaturebank wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Naast de markt waar organisaties een plek krijgen, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speeddates. Zo kan er nog sneller contact gemaakt worden. Daarnaast is er ruimte om te leren en te groeien door gratis interessetests en adviesgesprekken. Van 16.00 tot 19.00 uur staat de deur voor iedereen open!

Deelname als organisatie

De Vrijwilligersmarkt Breda biedt een podium aan maximaal 70 vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen en buurt-, burger- en wijkinitiatieven uit de gemeente Breda. Wil jouw organisatie dit niet missen? Meld je dan aan. Let op! Aanmelden is nog geen garantie voor deelname. We informeren je hierover uiterlijk eind augustus.

MELD JE HIER AAN ALS ORGANISATIE


Aanmelden als bezoeker

Wil jij graag ervaring op doen? Iets betekenen voor jezelf en een ander? Kom dan op 25 september naar de Vrijwilligersmarkt Breda en vind een leuke, passende klus. Ontmoet 70 Bredase vrijwilligersorganisaties, ga in gesprek en laat je inspireren! Weet je nog niet welk vrijwilligerswerk bij jou past? Meld je dan aan voor de speeddates! Wie weet maak jij wel een onverwachtse match. Er zijn vier speeddaterondes:

  • 16.15 - 16.45 uur
  • 17.00 - 17.30 uur
  • 17.45 - 18.15 uur
  • 18.30 - 19.00 uur

Meld je hier aan als deelnemer


Open Deur Route

Tijdens de Vrijwilligersmarkt Breda is er een eerste kennismaking tussen organisaties en (nieuwe) vrijwilligers. Om na 25 september jouw mooie werk écht te laten zien, organiseren we van 1 tot 7 oktober een Open Deur Route. Dit doen we natuurlijk samen met jou! 


Meer informatie

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Stella Boumans van Breda Actief op 076-52 33 555 of mail haar:

Houdt ook zeker ons Facebook-evenement in de gaten:

Facebook evenement


Wil je meer weten over de vorige editie?
Vrijwilligersmarkt Breda - 28 september 2017 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI