Dé Vrijwilligersmarkt Breda: 27 september 2018

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligers(werk). Hier leer je elkaar als organisatie en als ‘nieuwe’ vrijwilliger kennen. De markt is er voor iedereen! nlvoorelkaar.nl, de digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages in Breda, wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats.

Nieuwe vrijwilligers

Tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda ga je in gesprek. Het is een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen en om je te oriënteren. Wie weet ga je naar huis met leuk nieuw vrijwilligerswerk of een nieuwe vrijwilliger. De markt is gratis en vol vertier. Een echt Bredaas feestje met een rode loper voor organisaties en al die schitterende vrijwilligers. 

Meer informatie

De volgende editie van Dé Vrijwilligermarkt Breda  vindt plaats op donderdag 27 september 2018. Heb je interesse meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Breda Actief zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen informeren. Heb je nog vragen? Neem contact op met Moniek Derks van Breda Actief op 076-52 33 555 of mail haar: m.derks@breda-actief.nl.

Wil je meer weten over de afgelopen edities?
Dé Vrijwilligersmarkt Breda - 28 september 2017 
Dé Vrijwilligersmarkt Breda - 29 september 2016 
Dé Vrijwilligersmarkt Breda -  24 september 2015


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI