Vrijwilligersmarkt Breda: 27 september '18

Podium voor mooi werk

Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligerswerk in gemeente Breda. Donderdag 27 september 2018 staat in het teken van (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Hier leer je elkaar nog beter kennen. Wij bieden mooi werk een podium in het Chassé Theater.

Van ontmoetingen tussen (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, interessetests, adviesgesprekken en speeddates tot workshops, tijdens de Vrijwilligersmarkt kan het allemaal. Het is de kans om elkaar te leren kennen, om te oriënteren en om te groeien. Een Bredaas feestje voor al die schitterende vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. 

Programma

Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 27 september in het Chassé Theater.

Op deze dag staan (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties centraal. De online vacaturebank wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Naast de markt waar organisaties een plek krijgen, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speeddates. Zo kan er nog sneller contact gemaakt worden. Daarnaast is er ruimte om te leren en te groeien door gratis workshops, interessetests en adviesgesprekken. Het exacte programma is nog niet bekend, maar van 16.00 tot 19.00 uur staat de deur voor iedereen open.

Aanmelden

De Vrijwilligersmarkt Breda biedt een podium aan maximaal 70 vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen en buurt-, burger- en wijkinitiatieven uit de gemeente Breda. Wil jouw organisatie dit niet missen? Je kunt je tot 7 juli a.s. aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Let op! Aanmelden is nog geen garantie voor deelname. We informeren je hierover uiterlijk eind augustus.

MELD JE HIER AAN ALS ORGANISATIE

 

Workshops

In de aanloop naar de Vrijwilligersmarkt Breda worden er workshops georganiseerd om jouw te laten stralen tijdens en na dit event. Meer informatie volgt later.

Open Deur Route

Tijdens de Vrijwilligersmarkt Breda is er een eerste kennismaking tussen organisaties en (nieuwe) vrijwilligers. Om na 27 september jouw mooie werk écht te laten zien, organiseren we een Open Deur Route. Dit doen we natuurlijk samen met jou. Meer informatie volgt.

Meer informatie

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Stella Boumans van Breda Actief op 076-52 33 555 of mail haar:

Houdt ook zeker ons Facebook-evenement in de gaten:

Facebook evenement

Wil je meer weten over de vorige editie?
Vrijwilligersmarkt Breda - 28 september 2017 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI