‘Ik ben trots wanneer mensen respect hebben voor alle vrije tijd die ik besteed aan de mensen die mijn hulp goed kunnen gebruiken. ’

Vind vrijwilligerswerk dat bij je past

GA DIRECT NAAR VACATURES

Via de online vacaturemarktplaats kun je makkelijk leuke vrijwilligervacatures in gemeente Breda vinden. Digitaal vraag en aanbod komt op deze plek bij elkaar. Het aanbod is divers, vanuit verschillende sectoren, korte klussen of structureel vrijwilligerswerk... er is voor ieder wat wils. Door een specifieke zoekopdracht in te voeren vind je snel de vacature die bij jou past. Iets voor jou? Meld je dan nu aan.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld vind je op twee manieren vacatures:

  1. De website vindt automatisch jouw vacature. Geef aan, op het moment dat je je inschrijft, wat voor vacature je zoekt. Door dit te doen, vind je aanbevelingen door naar 'Mijn Pagina' te gaan op de vacaturebank. Klik vervolgens op 'aanbevolen voor mij' en je vind een lijst met vacatures.

  2. Zoek zelf naar vacatures in het vacatureoverzicht. Op de pagina kun je links aanvinken wat jouw wensen zijn. Spreekt de vacature of een bepaalde organisatie je enorm aan? Neem dan direct contact op met de organisatie door op de reageerknop te klikken.

Veilig en betrouwbaar

Door gebruik te maken van de online vacaturebank kom je veilig, betrouwbaar en anoniem met een vrijwilligersorganisatie in contact. Hoe je vervolgens contact opneemt bepaal je zelf. Het is wel gebruikelijk dat er een kennismakingsgesprek volgt met de organisatie. Tijdens dit gesprek merk je of je een klik voelt en of de organisatie echt die taken in gedachten heeft die bij jou passen.

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI