Vrijwilligersmarkt Breda

Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligers(werk). Ook dit jaar vindt de markt plaats in het Chassé Theater op dinsdag 25 september 2018. Tussen 16.00 en 19.00 uur ben jij van harte welkom voor dit Bredase feestje! 

Aanmelden als bezoeker

Wil jij graag ervaring op doen? Iets betekenen voor jezelf en een ander? Kom dan op 25 september naar de Vrijwilligersmarkt Breda en vind een leuke, passende klus. Ontmoet 70 Bredase vrijwilligersorganisaties, ga in gesprek en laat je inspireren! Weet je nog niet welk vrijwilligerswerk bij jou past? Meld je dan aan voor de speeddates! Wie weet maak jij wel een onverwachtse match. Er zijn vier speeddaterondes:

  • 16.15 - 16.45 uur
  • 17.00 - 17.30 uur
  • 17.45 - 18.15 uur
  • 18.30 - 19.00 uur

MELD JE HIER AAN ALS DEELNEMER


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligersmarktbreda.nl!

Ben jij er bij? Klik dan op aanwezig bij ons:  FACEBOOK EVENEMENT

 

Terugblik 2017:

 Tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda gingen ruim 700 mensen in gesprek en ervoerden de veelzijdigheid van het doen van vrijwilligerswerk. Het was een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen en om je te oriënteren! We hopen dat iedereen naar huis ging met leuk nieuw vrijwilligerswerk of een nieuwe vrijwilliger. De markt is gratis en vol vertier. Een echt Bredaas feestje met een rode loper voor al die schitterende vrijwilligers. Wethouder Miriam Haagh: “Tientallen organisaties, honderden vrijwilligers op Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Natuurlijk kan iedereen het hele jaar door opNLvoorelkaar.nl kijken welke vrijwilligersvacatures er in Breda zijn, maar soms is het toch fijner om gewoon even iemand in de ogen te kijken en je vragen te kunnen stellen. Ik hoop dat deze aanstekelijke markt leidt tot een boel nieuwe vrijwilligers, want zij zijn en blijven echt onmisbaar voor onze stad.” 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI