Dé Vrijwilligersmarkt Breda

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet. Hier leer je elkaar als organisatie en als ‘nieuwe’ vrijwilliger kennen. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het einde van de middag is de markt geopend voor iedereen! www.bredavoorelkaar.nl, de digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages in Breda, wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats.

Nieuwe vrijwilligers

Tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda ga je in gesprek. Het is een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen en om je te oriënteren. Wie weet ga je naar huis met leuk nieuw vrijwilligerswerk of een nieuwe vrijwilliger. De markt is gratis en vol vertier. Een echt Bredaas feestje met een rode loper voor organisaties en al die schitterende vrijwilligers. 

Meer informatie

De volgende editie van Dé Vrijwilligermarkt Breda  is nog niet gepland. Heb je interesse meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Breda Actief zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen informeren. Heb je nog vragen? Neem contact op met    of  van Breda Actief 076-5233555.

Wil je meer weten over de afgelopen editie?
Dé Vrijwilligersmarkt Breda - 28 september 2017 
Dé Vrijwilligersmarkt Breda - 29 september 2016 
Dé Vrijwilligersmarkt Breda -  24 september 2015


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI