‘‘We zijn enthousiast, positief en gaan uit van datgeen wat iemand zelf wil en kan!’’

Aan de slag bij ons?

Hallo, wij zijn Breda Actief … Wij geloven in een goede samenleving. Eén waarin je samenwerkt. En één waar iedereen lekker in zijn vel zit. Jong en oud, met of zonder beperking. Wij willen dat iedereen zich goed voelt. Want tevreden mensen zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor hun omgeving. Omdat we weten dat ‘je goed voelen’ belangrijk is, helpen we daarbij graag een handje. We stimuleren iedereen in Breda als het gaat om vrijwilligerswerk, sport en bewegen. Wij zijn enthousiast, positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij geloven in samenwerken, brengen inwoners en organisaties bij elkaar en zetten kansen om in mogelijkheden.

Open Club Coach / Verenigingsadviseur

In Breda zet een team van 22,5 fte sportcoaches zich met hart en ziel in om sporten en bewegen in Breda te stimuleren. Zij ondersteunen het bewegingsonderwijs, bieden wijkgerichte sport- en beweegactiviteiten aan, maken het mogelijk dat jongeren hun sporttalent ontwikkelen, ondersteunen en adviseren sportverenigingen en bieden financiële ondersteuning aan kinderen die geen geld hebben om te sporten. 

Word jij onze nieuwe Open Club Coach / Verenigingsadviseur?

Vrijwilliger

Wil je vrijwilligerswerk bij ons doen? Dat kan, graag zelfs. Vanuit je eigen kracht en competenties werk je met ons mee om onze doelen te bereiken. Wil je jouw passie en kwaliteiten inzetten voor vrijwilligerswerk, sport en bewegen in Breda? Neem dan contact op met Anneloes van Wingerden. Zij is bereikbaar of via 076-52 33 555.

Open sollicitatie

Zie jij Breda Actief als jouw ideale werkgever? Houd dan onze site, facebook- of linkedinpagina in de gaten!


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI