X-kids Herfst

De scholen zijn alweer een aantal weken gestart en de eerste vakantie staat weer voor de deur. Het is dus weer tijd voor X-kids! Kom lekker sporten op dinsdagmiddag 17 oktober tijdens een van de 4 activiteiten die wij voor jullie organiseren. Een van de activiteiten is vast bij jou in de buurt dus kom gezellig mee doen! Kinderen van 4 t/m 14 jaar kunnen zich aanmelden. Doe je ook mee? Wil je je inschrijven om zeker te zijn van een plekje? Klik dan op de onderstaande buttons. En let op! Meld je aan per kind. Op het programma staat een NAC-tour, Bosspelen, Whipe-out Games en Boerderijspelen. 

17 oktober

Alle activiteiten zijn van 13.00 tot 15.00 uur. 

AANMELDEN BOERDERIJ 

Locatie: Tussen de dijken 101, in samenwerking met Parkhoeve Breda-Noord. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

AANMELDEN NAC-TOUR 

Locatie: Rat Verlegh Stadion, in samenwerking met Teamplay@NAC. Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. 

AANMELDEN BOSSPELEN   

Locatie: Parkerplaats Wolfslaardreef 105.  Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. 

AANMELDEN WHIPE-OUT GAMES 

Locatie: Cruyff Court Kesteren (Kesterenlaan), in samenwerking met Jonge Ondernemende Moeders (JOM) & Grote Broer Haagse Beemden (GBHB)
Bij slecht weer gymzaal Olympia, Vlierenbroek 19.  Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar.

Special X-kids

Zit jij op het speciaal onderwijs? Op 17 oktober kun jij meedoen met de Boerderijspelen! Schrijf je in via onderstaande button:

AANMELDEN SPECIAL X-KIDS BOERDERIJ

Locatie: Parkhoeve Breda-Noord, Tussen de dijken 101.  Deze activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Heb je vragen over X-kids?

Neem dan contact op met sportcoach André van Dongen. Stuur een mail naar:  of bel hem op nr. 076 – 52 33 555.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI