Inschrijven Samen in Beweging

Samen in Beweging is speciaal voor mensen van 60 jaar en ouder. Je doet gedurende 8 weken mee met een groep en probeert verschillende sporten en bewegingen uit. 

sameninbeweging(1).jpg

Samen in beweging

In groepsverband kennismaken met sporten

Samen in Beweging is speciaal voor mensen van 60 jaar en ouder. Je doet gedurende 8 weken mee met een groep en probeert verschillende sporten en bewegingen uit. Een sportcoach helpt je daarbij. Samen zoeken jullie uit welke sport of activiteit het beste bij jou past, zodat je na het programma zelf kunt blijven sporten en bewegen.

Bij dit programma gaat het niet alleen om bewegen, maar ook om gezelligheid. Je ontmoet nieuwe mensen, maakt vrienden en geniet samen van sporten. Na afloop drinken we gezellig een kopje koffie of thee samen. Het is helemaal gratis!

Schrijf je in voor de najaarslijst

De voorjaarsgroepen zijn al gestart. Je kunt je inschrijven voor de najaarslijst. Wanneer er meer informatie bekend is, nemen wij contact met je op.

Mocht je nog vragen hebben of lukt het inschrijven niet, neem dan contact op met Thomas van der Heijden. Hij is te bereiken via thomas.van.der.heijden@breda-actief.nl en via 088 2501 308. 

Inschrijfformulier Samen in Beweging Najaar