Sporten voor volwassenen

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Breda Actief organiseert sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen.

 

img_0076.jpg
60collage.jpg

Samen in beweging

speciaal voor de 60 plusser

Samen in Beweging is speciaal voor mensen van 60 jaar en ouder. Het is een project waarbij de Gemeente Breda, Breda Actief en lokale beweegaanbieders samenwerken om jou te motiveren om actief te blijven. Onze wijksportcoaches organiseren wekelijks activiteiten bij jou in de buurt. Deze programma's zijn helemaal afgestemd op jouw wensen en leeftijd.

Ons doel is om je te helpen een actievere levensstijl te omarmen, ongeacht je niveau of ervaring. Onze programma's omvatten een mix van oefeningen voor kracht, balans en flexibiliteit, allemaal gericht op het verbeteren van je fysieke gezondheid.
We begrijpen ook hoe belangrijk sociaal contact is. Onze groepsactiviteiten bieden een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en samen te genieten van een wekelijks uurtje sporten, gevolgd door een gezellig kopje koffie of thee.

Doe je mee? Samen kunnen we actief ouder worden!

ouderen.jpg

HealthyLIFE

Leefstijlprogramma

Wil je graag begeleiding om meer te bewegen en je gezondheid te verbeteren? Dan is healthyLIFE iets voor jou!

HealthyLIFE is een leefstijlprogramma van twee jaar speciaal ontworpen voor volwassenen met overgewicht of obesitas. Het hoofddoel? Het aanmoedigen van een gezondere levensstijl. Deze nieuwe manier van leven zal bijdragen aan een betere kwaliteit van leven, meer zelfstandigheid en een algemene verbetering van je gezondheid.

HealthyLIFE bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

  1. Leefstijlcoaching (CooL)
  2. Beweegcoaching
  3. Positieve Gezondheid

We staan klaar om je te helpen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Doe mee aan healthyLIFE en zet de eerste stap naar een betere gezondheid!

In ons blog lees je meer uitleg over de verschillende onderdelen. 

Team
janine.png
Janine
van Gurp

Consulent inclusief bewegen

janine.png
Janine van Gurp

Consulent inclusief bewegen

Sporten is gezond, geeft een goed gevoel maar is vooral leuk en gezellig. Ook voor mensen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Mijn ambitie is dat iedereen met of zonder beperking in (de regio) Breda, kan sporten of bewegen samen met anderen.

rianne(1).png
Rianne
Wierda

Sportcoach HealthyLIFE

rianne(1).png
Rianne Wierda

Sportcoach HealthyLIFE

Wie niet beweegt, staat stil… (in ’t leven)' En dat willen we natuurlijk niet! Het is dan ook mijn doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Hoe doe ik dit? Door laagdrempelige beweegvormen aan te bieden die aansluiten bij ieders niveau. Tel daar een hoop plezier en nieuwe sociale contacten bovenop en het plaatje is compleet!

simone.png
Simone
Kreeft

Sportcoach HealthyLIFE

simone.png
Simone Kreeft

Sportcoach HealthyLIFE

Ik vind bewegen erg leuk en belangrijk! Dit wil ik graag doorgeven aan de mensen, vooral de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om te gaan bewegen. Een uitdaging die ik graag aanga. Hoe ga ik hiervoor zorgen? Door beweegsessies te geven die voor iedereen toegankelijk zijn. In deze beweegsessies staan bewegen en gezelligheid centraal.

Meer weten over activiteiten?

Twijfel je nog of wil je meer informatie? Schroom niet en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met jou op om te onderzoeken of wij iets voor jou kunnen betekenen!