Bewegen voor volwassenen

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Breda Actief organiseert sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen.

 

img_9519.jpg

HealthyLIFE Breda

Beweegprogramma

Breda Actief heeft speciaal voor deelnemers van de GLI (gecombineerde leefstijl interventie) COOL een 14-weeks beweegprogramma!* Het programma wordt vergoed door Gemeente Breda, waardoor het gratis is voor de GLI COOL deelnmers uit Breda. We gaan verschillende vormen van bewegen uitproberen én kijken welke vorm het beste bij jou past! 

Wil je meer informatie over het GLI COOL programma? Klik dan hier of vraag uw huisarts. 

*Het beweegprogramma kan soms 12 weken duren i.p.v. 14 weken. Dit wordt vooraf gecommuniceerd. 

older-woman-practicing-tennis-with-instructor-2021-08-27-19-43-52-utc.jpg

Sportief in Breda

Ontdek alle mogelijkheden bij jou in de buurt en boek een proefles

Weet je al welke sport je wil doen, maar weet je niet waar dit kan? Of wil je zelf ontdekken welke activiteit bij je past? Voor iedereen is er wel wat leuks te doen in Breda! Denk bijvoorbeeld aan wandelen, walking football, zitgym of padel. 

Op Sportief in Breda vind je een overzicht van al het sport- en beweegaanbod in Breda. Vind hier het aanbod wat aan jouw wensen voldoet en boek een proefles bij een aangesloten sportclub. 

Ons aanbod
Team
janine.png
Janine
van Gurp

Consulent inclusief bewegen

janine.png
Janine van Gurp

Consulent inclusief bewegen

Sporten is gezond, geeft een goed gevoel maar is vooral leuk en gezellig. Ook voor mensen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Mijn ambitie is dat iedereen met of zonder beperking in (de regio) Breda, kan sporten of bewegen samen met anderen.

rianne(1).png
Rianne
Wierda

Sportcoach HealthyLIFE

rianne(1).png
Rianne Wierda

Sportcoach HealthyLIFE

Wie niet beweegt, staat stil… (in ’t leven)' En dat willen we natuurlijk niet! Het is dan ook mijn doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Hoe doe ik dit? Door laagdrempelige beweegvormen aan te bieden die aansluiten bij ieders niveau. Tel daar een hoop plezier en nieuwe sociale contacten bovenop en het plaatje is compleet!

simone.png
Simone
Kreeft

Sportcoach HealthyLIFE

simone.png
Simone Kreeft

Sportcoach HealthyLIFE

Ik vind bewegen erg leuk en belangrijk! Dit wil ik graag doorgeven aan de mensen, vooral de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om te gaan bewegen. Een uitdaging die ik graag aanga. Hoe ga ik hiervoor zorgen? Door beweegsessies te geven die voor iedereen toegankelijk zijn. In deze beweegsessies staan bewegen en gezelligheid centraal.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor volwassenen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!