Bewegen voor Studenten

Ontdek het sportaanbod voor studenten in Breda en blijf actief tijdens je studieperiode!

ontwerpzondertitel[8].png

Wijksport activiteiten

Iedere week bewegen!

Onze wijksportcoaches organiseren leuke activiteiten en projecten om alle inwoners van Breda aan te moedigen om te sporten en te bewegen. Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, er is voor iedereen iets te doen. We hebben regelmatig sportactiviteiten, projecten en vakantieactiviteiten. Het doel is om iedereen op een leuke manier te laten bewegen, met activiteiten die bij jou passen! 

Wil je weten wat er te doen is in jouw wijk? Check de agenda! Heb je een vraag? Neem dan contact op met de wijksportcoach van jouw wijk! 

Krajicek scholarship

Klaar om jouw talenten te ontwikkelen en te delen?

Als Scholarshipper organiseer je op en rondom jouw Krajicek Playground leuke en sportieve activiteiten voor kinderen uit de buurt. In ruil daarvoor ontvang je een studiebeurs en krijg je toegang tot de Krajicek Academy. Je wordt hierin begeleid door een wijksportcoach van Breda Actief. 

Ben je tussen de 15 en de 27 jaar én ben je positief ingesteld, sociaal, sportief en bereid je in te zetten voor de kinderen in jouw buurt? Voor meer informatie spreek een wijksportcoach aan! 

Ons aanbod
Sportief in Breda

Op Sportief in Breda vind je een overzicht van al het sport- en beweegaanbod in Breda. Vind een sport die bij jou past!

Sportief in Breda
citytrainer.jpg

Citytrainer

Ben jij gek op sport en wil je jezelf ontwikkelen? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en je talent inzetten voor anderen en voor de stad Breda? Dan is de cursus citytrainer misschien wel iets voor jou!

Team
obie.png
Obie
Peersman

Consulent wijksport

obie.png
Obie Peersman

Consulent wijksport

Op eigen niveau met plezier sporten voor jong en oud. Dit moet voor iedereen vanzelfsprekend worden!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor studenten? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!