Bewegen voor middelbare scholieren

Wil jij als middelbare scholier in Breda actief blijven? Ontdek dan het sportaanbod voor jou!

jaspergagabal.jpg

Wijksport activiteiten

Iedere week bewegen!

Onze wijksportcoaches organiseren leuke activiteiten en projecten om alle inwoners van Breda aan te moedigen om te sporten en te bewegen. Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, er is voor iedereen iets te doen. We hebben regelmatig sportactiviteiten, projecten en vakantieactiviteiten. Het doel is om iedereen op een leuke manier te laten bewegen, met activiteiten die bij jou passen! 

Wil je weten wat er te doen is in jouw wijk? Check de agenda! Heb je een vraag? Neem dan contact op met de wijksportcoach van jouw wijk! 

Ons aanbod
Sportief in Breda

Op Sportief in Breda vind je een overzicht van al het sport- en beweegaanbod in Breda. Vind een sport die bij jou past!

Sportief in Breda
citytrainer.jpg

Citytrainer

Ben jij gek op sport en wil je jezelf ontwikkelen? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en je talent inzetten voor anderen en voor de stad Breda? Dan is de cursus citytrainer misschien wel iets voor jou!

 
Team
mark.png
Mark
de Brouwer

Consulent wijksport

mark.png
Mark de Brouwer

Consulent wijksport

We hebben een gevarieerd sportprogramma voor alle leeftijdsgroepen van de basisscholen. Dus wil je kijken welke sport jij nu écht leuk vindt of wil jij juist nóg beter worden in een bepaalde sport? Dan moet je zeker met onze sportactiviteiten meedoen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor middelbare scholieren? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!