Wijksport

Ontdek de leuke activiteiten die onze wijk-sportcoaches in Breda organiseren! In verschillende wijken bieden we wekelijks verschillende sportactiviteiten aan voor alle leeftijden.

Bekijk de wekelijkse wijkactiviteiten
kaartbreda(1).png

Vier wijken in Breda

Iedere wijk zijn eigen activiteiten

We hebben Breda verdeeld in vier delen. In elk deel is er een sportcoach die leuke activiteiten organiseert: 

Wil je altijd weten wat er te doen is in jouw buurt? Volg dan jouw wijksportcoach op Instagram. Dan mis je nooit meer iets leuks! 

springbreakquint.jpg

Vakantieactiviteiten

In elke schoolvakantie organiseren onze sportcoaches leuke sport- en beweegactiviteiten in de wijken van Breda! Zo hoef jij je nooit te vervelen tijdens de vakantie. De activiteiten zijn voor kinderen en jongeren van 6 tot 23 jaar. Ook zijn er speciale activiteiten voor mensen van 60 jaar en ouder uit Breda.

We kijken naar wat jullie leuk vinden, zodat de activiteiten altijd aansluiten bij wat jullie graag willen doen in de vakantie. En voor elke vakantie maken we een nieuw programma. Dit programma maken we een paar weken voordat de vakantie begint bekend. Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis het niet! 

voetbaltoernooibuiten.jpg

FC STRAAT

Elk jaar, in het voorjaar, organiseren de sportcoaches van Breda Actief FC Straat. Dit is een landelijk voetbaltoernooi waar teams tegen elkaar strijden. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool en de eerste en tweede klassen van de middelbare school kunnen meedoen. FC Straat is een samenwerking tussen de Johan Cruyff Foundation en de De Krajicek Foundation. De winnende teams uit Breda krijgen de kans om naar de regionale finales te gaan en misschien zelfs de landelijke finales te bereiken. Een geweldige kans om te schitteren! 

Team
cerezo.png
Cerezo
Drenthe

Sportcoach wijksport

cerezo.png
Cerezo Drenthe

Sportcoach wijksport

Sport is de speelgoedafdeling van het leven. Sporten is voor iedereen, ontwikkel jouw talent en laat niemand je tegenhouden. Laten we met zijn allen voor een sportieve samenleving zorgen! #Respect&Fairplay

rick.png
Rick
Maljaars

Sportcoach wijksport

rick.png
Rick Maljaars

Sportcoach wijksport

Sport inspireert, sport verbindt en sport verbroedert. Hoe mooi is het dat je door middel van sporten mensen kan laten samen komen en vriendschappen ziet ontstaan.

sjoerd.png
Sjoerd
Antens

Sportcoach wijksport

sjoerd.png
Sjoerd Antens

Sportcoach wijksport

Fit zijn en bewegen vind ik erg belangrijk. Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn voor zowel jong als oud. Daarom zet ik me graag in om anderen aan het sporten te krijgen en wil ik ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft in het bewegen.

younes.png
Younes
Aknin

Sportcoach wijksport

younes.png
Younes Aknin

Sportcoach wijksport

Sport is niet alleen een middel om te bewegen maar juist vooral om in contact met elkaar te zijn ongeacht je geslacht, leeftijd of achtergrond. Iedereen moet zich welkom en op zijn gemak voelen. Daarom zijn sporten en plezier hebben voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik bij elk activiteit wil nastreven.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor verschillende leeftijden? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!