Over ons

Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Voor ouderen, volwassenen, jongeren, kinderen en mensen met een beperking. 

baheaderoverons(1).jpg
topmenu-overstichtingba(1).png

Over stichting Breda Actief

Stichting Breda Actief bestaat uit twee merken: MOOIWERK en BREDA ACTIEF.

 

Breda Actief is er voor alle mensen in Breda die willen sporten en bewegen, ongeacht leeftijd, met of zonder beperking.

MOOIWERK is er voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda, of juist vrijwilligers zoekt. Op mooiwerkbreda.nl kun je vinden wat je zoekt, leren en advies krijgen!

Met beide merken werken we samen met mensen en bouwen we op mensen. Iedereen mag zichzelf zijn. We zijn positief, enthousiast en luisteren naar wat jij wilt en kunt. We ondersteunen allerlei gebieden zoals cultuur, welzijn, sport, natuur, zorg en goede doelen, en nog veel meer.

Wij geloven in een actieve gemeenschap waarin we samenwerken. We willen dat iedereen zich goed voelt, want blije mensen zorgen goed voor zichzelf, anderen en de omgeving.

We moedigen iedereen in Breda aan om te sporten, bewegen en vrijwilligerswerk te doen. We zijn positief en enthousiast en houden rekening met wat jij wilt en kunt. We brengen mensen en organisaties samen en creëren kansen voor iedereen.

Onze Missie

HET STIMULEREN VAN SPORT EN BEWEGEN IN BREDA

We willen dat iedereen op zijn of haar manier kan bewegen. Daarbij is plezier een belangrijke factor. Breda Actief biedt kwaliteit waarbij sport als doel én als middel wordt ingezet. We verbinden en werken samen met de wijk, het onderwijs, sportaanbieders, de zorg en (maatschappelijke) partners. Met iedereen die wil en kan bijdragen in het belang van de inwoners en een vitale samenleving.

Dit doen we met passie en overtuiging voor sport en vanuit onze kernwaarden:
E N T H O U S I A S T    -    F L E X I B E L    -     V E R B I N D E N D

onze visie

IEDERE BREDANAAR IN BEWEGING

De komende jaren zet Breda Actief in op:

• Divers beweegaanbod afgestemd op de behoefte van de inwoners
• Het verbeteren van de kwaliteit van sport en bewegen
• Adviseren over sport- en beweegstimulering
• Zichtbaarheid van sport en bewegen

Wil je meer over ons weten?

Kun je niet vinden wat je zoekt op onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden heel graag jouw vraag.