Koningsspelen

17 april- 8 mei

De Koningsspelen komen er weer aan!

koningsspelenfoto.jpg

Wat zijn de Koningsspelen?

De Koningsspelen zijn één groot feest vol sport en plezier, waar bijna 1,3 miljoen kinderen van 6.300 scholen in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen! Het is een traditie op de laatste vrijdag voor Koningsdag, en dit jaar barst het feest los in Breda op (of rond) vrijdag 19 april, net voor de meivakantie begint. Op maar liefst 35 basisscholen doen 9422 kinderen mee aan de Koningsspelen, zowel op school als bij lokale sportverenigingen.

Het thema van dit jaar? 'Ontdek'! Dat betekent dat de kinderen nieuwe sporten en spellen gaan ontdekken tijdens dit evenement. Ook trakteert Aartsen Fruit & Vegetables elke leerling op een heerlijke appel!

Onze sportcoaches hebben al flink geoefend op het nieuwe Koningsspelen liedje 'Daba Die Daba Daa' voor de spetterende opening. Heb jij ook al meegedanst? Binnenkort delen we een filmpje zodat jullie kunnen zien hoe enthousiast we zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is! Tot dan!

jasper.png

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de Koningsspelen? Neem dan contact op met Jasper. Je kunt hem bellen op 088 2501 320 of een e-mail sturen naar jasper.nelissen@breda-actief.nl