Vrijwilligerswerk

Iedere Bredanaar fan van vrijwilligerswerk!

voor-nicole-ba-mw.png
mowinggrass.jpg

Vrijwilligerswerk

voor sportclubs

Is jouw sportclub afhankelijk van vrijwilligers en heb je behoefte aan ondersteuning? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. We kunnen je assisteren bij diverse onderwerpen, waaronder:

  • Het aantrekken van vrijwilligers of nieuwe leden.
  • Vrijwilligersvergoedingen.
  • Vrijwilligersverzekeringen.
  • Wet- en regelgeving met betrekking tot vrijwilligerswerk.
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Als je meer wilt weten over een van deze onderwerpen voor jouw sportclub, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

2219_vrijwilligersport.png

Vrijwilligerswerk

voor inwoners

Vrijwilligerswerk is een nobele activiteit waarbij je iets doet wat je leuk vindt om anderen of de maatschappij te helpen, zonder dat je daarvoor iets in ruil verwacht.

Klinkt dit interessant voor jou? Overweeg je om vrijwilligerswerk te doen? Het is goed om te weten dat in Breda bijna 2000 verschillende mogelijkheden bestaan om vrijwilliger te worden. Vaak denken mensen bij vrijwilligerswerk aan de meer 'traditionele' taken, maar de diversiteit is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Heb je vragen over vrijwilligerswerk in Breda? Het team van ons label MOOIWERK staat voor je klaar! Iedereen in Breda kan bij hen terecht, dus ook jij. Daarnaast biedt MOOIWERK gratis cursussen aan om je te inspireren en te helpen groeien in je vrijwilligerswerk. Laat jezelf inspireren en ontdek hoe jij een positieve bijdrage kunt leveren aan Breda!