Advies voor sportverenigingen

Het runnen van een club/vereniging vraagt steeds vaker om een professionele blik en aanpak. Loop jij tegen uitdagingen aan of zie je kansen die je wilt aangrijpen? Dan kijken, luisteren, helpen, lezen en adviseren wij graag. Dat is ons werk en daar zijn wij zeer gedreven in!

ba-sportcoachrugtekst.jpg
pexels-ann-h-2646531.jpg

Dit is wat wij doen!

Als adviseur voor alle sportverenigingen in Breda hebben we al voor veel uitdagingen gestaan. Van kleine vraagstukken, zoals het helpen schrijven van nieuwsbrieven of het opzetten van een socials media kanaal, tot grote vraagstukken en het aanvragen van subsidies. Niets is ons te gek en wij duiken overal in. Elk van ons heeft zijn eigen kwaliteiten. We delen onze kennis, maar maken ook gebruik van elkaars sterke punten. Wij ondersteunen het kloppend hart van de Bredase breedte- en topsport. Als adviseurs zijn wij er om samen met de club initiatieven op te pakken, vraagstukken samen door te nemen en onze kennis in te zetten. Dit doen we altijd met oog voor de unieke situatie en behoefte van de club.

Loop jij tegen een uitdaging aan en zou je het fijn vinden dat we met je meedenken? Onderaan de pagina vind je onze contactgegevens. Goed om te weten: wij nemen altijd contact op en onze kennis en kunde is gratis

Hot topics!
Vrijwilligers

Ben je op zoek naar vrijwilligers om jouw sportclub draaiende te houden? Of werk je met vrijwilligers en wil je dat alles goed geregeld is voor hen?

Vrijwilligers
Marketing en Communicatie

Niet alleen de vaststelling dát je anderen moet kunnen bereiken, maar de ook de vraag hóe je een bepaalde groep bereikt, is voor sportclubs aan de orde van de dag.

Marketing en Communicatie
Sporttas voor verenigingen

Bij Breda Actief vinden we breed motorisch ontwikkelen van kinderen belangrijk! Daarom kan je als sportaanbieder deze gave sporttas lenen!

Sporttas voor verenigingen
Over ons
frederik.png
Frederik
Netten

Verenigingsadviseur

frederik.png
Frederik Netten

Verenigingsadviseur

Zeg je Frederik, dan zeg je volleybal. Ik speel het fanatiek en geef ook training. Daarnaast voetbal ik graag, en in de zomermaanden spring ik op m'n fiets. Geen wonder dat ik bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders graag adviseer en vooruit help.

margot.png
Margot
Simons

Communicatie

margot.png
Margot Simons

Communicatie

Mijn werk stelt me in staat om mijn passie voor sport te combineren met mijn vakgebied communicatie! Ik geloof dat effectieve communicatie een cruciale rol speelt in het bevorderen van onze missie; zoveel mogelijk Bredanaars in beweging. Daar zet ik me elke dag weer voor in!

max.png
Max
van Ommen

Verenigingsadviseur

max.png
Max van Ommen

Verenigingsadviseur

Voor mij is sport een essentieel onderdeel van mijn leven; van voetbal tot aan padel. Het is voor mij altijd een uitlaatklep geweest en een plek waar ik structureel mijn vrienden tegenkom. Dit gun ik iedereen en vandaar dat ik mijn steentje bij wil dragen om Bredase sportverenigingen te ondersteunen bij vraagstukken die zij hebben.

sebastiaan.png
Sebastiaan
Boumans

Verenigingsadviseur

sebastiaan.png
Sebastiaan Boumans

Verenigingsadviseur

Ik ben in de afgelopen jaren actief geweest als adviseur/relatiemanager in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Mijn passie ligt bij sport en bewegen. Ik heb een bedrijf genaamd Sterke Papa waarbij ik vaders coach met een gezonde leefstijl. Niet gek dat ik bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders adviseer en verder help. Mijn missie? Zoveel mogelijk inwoners in Breda in beweging krijgen en houden!

Meer weten over activiteiten?

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze evenementen, workshops en handige adviezen!