Advies voor sportverenigingen

Het runnen van een club en vereniging vraagt om een professionele blik en aanpak. Wij kijken, luisteren, helpen, lezen en adviseren mee! Dat is ons werk en daar zijn wij zeer gedreven in!

team.jpeg

Dit is wat wij doen!

Als adviseur voor alle sportverenigingen in Breda hebben we al voor veel uitdagingen gestaan. Van kleine vraagstukken, zoals het helpen schrijven van nieuwsbrieven of het opzetten van een social media kanaal, tot grote vraagstukken en het aanvragen van subsidies. Niets is ons te gek en wij duiken overal in. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten. We delen onze kennis, maar maken ook gebruik van elkaars sterke punten. Wij ondersteunen het kloppend hart van de Bredase breedte- en topsport. Dit doen we met oog voor de unieke situatie en behoefte van de club.

Loop jij tegen een uitdaging aan en zou je het fijn vinden dat we met je meedenken? Onderaan de pagina vind je onze contactgegevens.

Goed om te weten: wij nemen altijd contact op en onze kennis en kunde is gratis
Je ziet ons hier met een padel racket in de hand, maar wij zijn fan van elke (denk)sport ;)

ontwerpzondertitel[12].png

JEUGDFONDS vs. Volwassenenfonds

Antwoord op de meest gestelde vragen

Sinds de start van het Volwassenenfonds in Breda merken we dat er bij verenigingen onduidelijkheden zijn over de werking, het verschil met het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de hoogte van de vergoedingen. Reden voor ons om in de materie te duiken en antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen.

ontwerpzondertitel[12].png

Inclusieve sportvereniging

Sporten met een beperking

Bij steeds meer sportverenigingen is echt iedereen welkom: met en zonder beperking. Maar 'welkom zijn' is iets anders dan zorgen dat iedereen zonder obstakels kan sporten en bewegen. Hoe pak je dat aan, waar begin je en waar moet je aan denken? Wij hebben praktische tips en kijken (letterlijk) met je mee! Zo komen we stap voor stap tot een overzichtelijk stappenplan. Ook zijn er verschillende regelingen en opleidingen die we aanbevelen. Ben jij al inclusief?

Hot topics!
Vrijwilligers

Ben je op zoek naar vrijwilligers om jouw sportclub draaiende te houden? Of werk je met vrijwilligers en wil je dat alles goed geregeld is voor hen?

Vrijwilligers
Marketing en Communicatie

Niet alleen de vaststelling dát je anderen moet kunnen bereiken, maar de ook de vraag hóe je een bepaalde groep bereikt, is voor sportclubs aan de orde van de dag.

Marketing en Communicatie
Sporttas voor verenigingen

Bij Breda Actief vinden we breed motorisch ontwikkelen van kinderen belangrijk! Daarom kan je als sportaanbieder deze gave sporttas lenen!

Sporttas voor verenigingen
logometachtergrondkleurwebsite.png

SPORTIEF IN BREDA

Sportief in Breda is HET (gratis) platform voor alle sportaanbieders in de gemeente Breda om sportaanbod op te plaatsen. Maak een account aan en zet jezelf in de schijnwerpers bij (ouders van) baby's en peuters, basisschoolkinderen, jongeren, studenten, volwassenen en 60 plussers!

Door middel van campagnes en evenementen brengen wij de website regelmatig onder ogen bij inwoners. Een stimulans voor de Bredanaar om in beweging te blijven. Zorg dat je profiteert van deze zichtbaarheid van het platform. Zet je sportaanbod online en up2date. 

Team
frederik.png
Frederik
Netten

Verenigingsadviseur

frederik.png
Frederik Netten

Verenigingsadviseur

Zeg je Frederik, dan zeg je volleybal. Ik speel het fanatiek en geef ook training. Daarnaast voetbal ik graag, en in de zomermaanden spring ik op m'n fiets. Geen wonder dat ik bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders graag adviseer en vooruit help.

margot.png
Margot
Simons

Communicatie

margot.png
Margot Simons

Communicatie

Mijn werk stelt me in staat om mijn passie voor sport te combineren met mijn vakgebied communicatie! Ik geloof dat effectieve communicatie een cruciale rol speelt in het bevorderen van onze missie; zoveel mogelijk Bredanaars in beweging. Daar zet ik me elke dag weer voor in!

max.png
Max
van Ommen

Verenigingsadviseur

max.png
Max van Ommen

Verenigingsadviseur

Voor mij is sport een essentieel onderdeel van mijn leven; van voetbal tot aan padel. Het is voor mij altijd een uitlaatklep geweest en een plek waar ik structureel mijn vrienden tegenkom. Dit gun ik iedereen en vandaar dat ik mijn steentje bij wil dragen om Bredase sportverenigingen te ondersteunen bij vraagstukken die zij hebben.

sebastiaan.png
Sebastiaan
Boumans

Verenigingsadviseur

sebastiaan.png
Sebastiaan Boumans

Verenigingsadviseur

Ik ben in de afgelopen jaren actief geweest als adviseur/relatiemanager in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Mijn passie ligt bij sport en bewegen. Ik heb een bedrijf genaamd Sterke Papa waarbij ik vaders coach met een gezonde leefstijl. Niet gek dat ik bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders adviseer en verder help. Mijn missie? Zoveel mogelijk inwoners in Breda in beweging krijgen en houden!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten in combinatie met handige adviezen en relevante bijeenkomsten? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!