WANDEL CHALLENGE

6 mei - 31 mei

Start met wandelen en loop met ons mee!

IK SCHRIJF ME IN
wandelchallenge[1].png

START MET WANDELEN

Van starten met wandelen tot volleerd wandelaar, iedereen is welkom bij De Wandel Challenge.* We lopen in groepsverband in de buitenlucht en bouwen in de loop van de weken de afstand op. Onder begeleiding van een trainer en in gezelschap van meer deelnemers ga je een mooie tijd tegemoet. Drie startlocaties verspreid over Breda ontvangen je met open armen en versgestrikte veters. De wandelchallenge met wandeltrainingen en een gezamenlijke eindloop (medaille!) is volledig gratis. Je leert in ongeveer 12 weken een mooie 3 a 5 kilometer te wandelen.  

* Heb je een begeleider nodig tijdens het wandelen, neem hem of haar mee. Ook zij zijn van harte welkom.

WAAR START JE WANDELAVONTUUR?

Je kiest zelf vanaf welke locatie jij wilt starten met wandelen. Kies een dag en tijdstip die voor jou perfect aansluit. Je geeft deze voorkeur aan op het inschrijfformulier en wij zorgen voor de juiste indeling. 

  • PMC Breda West, Laan van Mertersem 65 --> Dinsdagochtend om 10:45 uur, onder begeleiding van tenminste 1 fysiotherapeut
  • Zorgcentrum de IJpelaar, Overakkerstraat 101 --> Woensdagochtend om 10:00 uur, onder begeleiding van een wandeltrainster van vereniging W.I.E.G.O. Aansluitend een warme drank!
  • AV Sprint, Doctor Schaepmanlaan 4 --> Zaterdagochtend om 09:30 uur, onder begeleiding van een wandeltrainer
medaillewandelchallenge.png

EINDLOOP

Samen starten en samen eindigen. We lopen namelijk een gezamenlijke eindloop. Deze staat gepland op zaterdag 15 juni, in het weekend van de Special Olympics. Dat zijn de Nationale Spelen van verschillende sporten voor mensen met een beperking, een groots en nieuw evenement in Breda. Er is een unieke route 'achter de schermen' van de Special Olympics uitgestippeld, zodat we van dichtbij prachtige momenten meenemen.  Kies voor een eindloop van 3km, 5km of loop ze allebei. Na de eindloop ligt er een mooie medaille gereed. Dit is het eind van De Wandel Challenge, maar jij stopt vast niet meer met wandelen.... :)