Reagen (3) geniet samen met zijn moeder bij Peuter Plezier

"We gaan weer naar Milou!"

min leestijd
img_6536(1).jpg

Pauline en haar zoon Reagen, 3 jaar oud, deden mee aan Peuter Plezier. Gedurdende 8 weken genoten zij van de sportieve activiteiten speciaal voor kinderen tussen de 2 en 3 jaar. Iedere peuter verlaat de speelzaal met een lach, en Reagen was geen uitzondering! 

Peuter Plezier

Bij Peuter Plezier gaan peuters 8 weken aan de slag met sportieve activiteiten. Onze wekelijkse lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen tussen 2 en 3 jaar spelenderwijs te laten bewegen. Ouders doen gezellig mee met de lessen, waardoor iedere keer een feestje wordt! Wat is er nu leuker dan samen met je kind bewegen? Dankzij Peuter Plezier hadden Pauline en Reagen veel plezier en leerden ze hoe makkelijk en leuk samen bewegen kan zijn.

Nieuwe inzichten

"Het was fijn om buitenshuis iets met Reagen te doen, want meestal zijn we binnen. Hij heeft echt genoten en wilde nooit naar huis. Nu zegt hij zelfs: 'We gaan naar Milou!' Hij begrijpt het nu en Peuter Plezier zit in zijn routine. Jammer genoeg was dit de laatste les."

Pauline leerde veel van Milou, de sportcoach van Breda Actief. "We denken soms dat dingen moeilijk moeten zijn, maar Milou liet zien dat het makkelijk kan. Ze gaf goede tips, zoals spelen met een ballon. Daar had ik nog niet eerder aan gedacht."

img_7283.jpg

Een aanrader

Pauline raadt Peuter Plezier zeker aan andere ouders aan. "Het was een geweldige manier om een band met je kind op te bouwen. Ik zie hoe blij Reagen wordt, en dat is het belangrijkste. Als het langer had geduurd, waren we blijven komen. Hij geniet ervan en beweegt." Ze vond het ook handig dat het dichtbij was. 

In de toekomst wil Pauline dat haar zoon blijf sporten. "Wij denken dat hij voetbal heel leuk zou vinden. Voor nu hebben we een grote tuin, waar hij veel beweegt."

milou.png

Kom ook in beweging!

Zie jij het ook zitten om samen met je peuter sporten te ontdekken? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met collega Milou, zij heeft antwoord op al je vragen! 

Mail naar: milou.pauwels@breda-actief.nl