‘Lekker in je vel met Breda Actief’

Vrijwilligerswerk, altijd doen!

Duizenden vrijwilligers zijn actief betrokken bij verenigingen, instellingen, evenementen en sportclubs. Dat doen ze omdat zich betrokken voelen bij Breda, om andere mensen te ontmoeten en omdat ze voor mensen iets willen betekenen.

Cursussen en trainingen  VACATUREbank


Bijna één op de twee Bredanaars
doet vrijwilligerswerk

Bijna de helft van de Bredanaars van 15 jaar of ouder heeft zich in 2015 ten minste één keer ingezet als vrijwilliger. De meeste mensen doe vrijwilligerswerk bij sportverenigingen en op scholen. Het zijn evenveel mannen als vrouwen die vrijwilligerswerk doen, vaak hoogopgeleid en meestal tussen de 35 en 45 jaar oud. De meesten doen vrijwilligerswerk naast een betaalde baan. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Vrijwilligerswerk activiteiten

Meet & Match

Kom naar de 16e editie van Meet & Match

Meet & Match staat volledig in het teken van betrokken ondernemen, matchen, ontmoeten, netwerken, samenwerken, inspireren én verbinden. Kom 24 oktober naar Avans Hogeschool en geniet van een heerlijk ontbijt en inspirerende ontmoetingen.
> Lees verder

24
okt

Presentatie en werkatelier Toolkit “Lekker in je vel” *geannuleerd*

Hulp bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten en activiteiten in de wijk nodig?

Hulp bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten en activiteiten in de wijk nodig? Het is leuk om wat te doen in je eigen wijk met mensen die je al kent, of juist nog niet kent. Je krijgt er energie van, je ontmoet mensen en je voelt je belangrijk. Iets doen is bijvoorbeeld samen naar de markt gaan, een rondje lopen door de buurt of samen lekker sporten. Maar ook op de koffie gaan bij die ene buurman die er alleen voor staat. Wil jij een bijdrage leveren? Doe dan mee met het project ‘Lekker in je vel, meedoen in je wijk’.
> Lees verder

24
okt

Seminar Talentontwikkeling van vrijwilligers in je organisatie

Hoe kun je de talenten van de vrijwilligers binnen je vereniging of stichting het beste ontwikkelen?

Hoe kun je als vrijwilligersorganisatie of sportvereniging de talenten van de vrijwilligers zo optimaal mogelijk benutten en verder ontwikkelen?
> Lees verder

25
okt
Toon alle vrijwilligersactiviteiten

Vrijwilligerswerk nieuws


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI