‘Lekker in je vel met Breda Actief’

Vrijwilligerswerk, altijd doen!

Duizenden vrijwilligers zijn actief betrokken bij verenigingen, instellingen, evenementen en sportclubs. Dat doen ze omdat zich betrokken voelen bij Breda, om andere mensen te ontmoeten en omdat ze voor mensen iets willen betekenen.

Cursussen en trainingen  VACATUREbank


Bijna één op de twee Bredanaars
doet vrijwilligerswerk

Bijna de helft van de Bredanaars van 15 jaar of ouder heeft zich in 2015 ten minste één keer ingezet als vrijwilliger. De meeste mensen doe vrijwilligerswerk bij sportverenigingen en op scholen. Het zijn evenveel mannen als vrouwen die vrijwilligerswerk doen, vaak hoogopgeleid en meestal tussen de 35 en 45 jaar oud. De meesten doen vrijwilligerswerk naast een betaalde baan. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Vrijwilligerswerk activiteiten

Nieuwe vrijwilligersverzekering 2018

Informatiebijeenkomst vrijwilligersverzekeringen 2018

Ben jij een vrijwilliger of werk jij met vrijwilligers? Dan is deze informatiebijeenkomst van belang voor jouw vereniging, stichting of organisatie. Kom naar deze themabijeenkomst en blijf op de hoogte van belangrijke wijzigingen en nieuwe toevoegingen op het gebied van deze overkoepelende vrijwilligersverzekering.
> Lees verder

28
mei

Vrijwilligersmarkt Breda

Podium voor mooi werk

Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligerswerk in gemeente Breda. Donderdag 27 september 2018 staat in het teken van (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Hier leer je elkaar nog beter kennen. Wij bieden mooi werk een podium in het Chassé Theater.
> Lees verder

27
sep
Toon alle vrijwilligersactiviteiten

Vrijwilligerswerk nieuws


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI