‘Lekker in je vel met Breda Actief’

Vrijwilligerswerk, altijd doen!

Duizenden vrijwilligers zijn actief betrokken bij verenigingen, instellingen, evenementen en sportclubs. Dat doen ze omdat zich betrokken voelen bij Breda, om andere mensen te ontmoeten en omdat ze voor mensen iets willen betekenen.

Cursussen en trainingen  VACATUREbank


Bijna één op de twee Bredanaars
doet vrijwilligerswerk

Bijna de helft van de Bredanaars van 15 jaar of ouder heeft zich in 2015 ten minste één keer ingezet als vrijwilliger. De meeste mensen doe vrijwilligerswerk bij sportverenigingen en op scholen. Het zijn evenveel mannen als vrouwen die vrijwilligerswerk doen, vaak hoogopgeleid en meestal tussen de 35 en 45 jaar oud. De meesten doen vrijwilligerswerk naast een betaalde baan. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Vrijwilligerswerk activiteiten

Het Sportcafé

Ga mee met andere sportbestuurders op expeditie

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, reflectie, humor en discussies worden de sportbestuurders aan het denken gezet, geïnspireerd en verleid. Om vervolgens zelf op expeditie te gaan met het thema vernieuwen. Tijdens deze expeditie wordt er op zoek gegaan naar concrete ideeën om de uitdagingen, waar de Bredaase sportverenigingen tegenaan lopen, te tackelen.
> Lees verder

11
okt
Toon alle vrijwilligersactiviteiten

Vrijwilligerswerk nieuws


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI